Саманта Фокс пристига в София за „Диско дивас“ със своята група и балет. Британската певица е хедлайнер на парти с музика от 80-те и 90-те на 24 ноември в „Ялта“, съобщават организаторите.

Хитът Touch Me (I Want Your Body) ще звучи на събитието, което ще отдаде почит на жените в диско музиката от 70-те, 80-те и 90-те години. Touch me превръща Саманта Фокс в световна звезда, която продължава да обикаля със своята музика и да изнася концерти.

Песента e издадена на 10 март 1986 г. като дебютен сингъл от едноименния албум. Той достигна челната десетка в редица страни, включително №1 в Канада и Австралия, а в САЩ е номер 4.

Преди музиката Саманта Фокс е известна като топлес модел в таблоидния вестник The Sun. Тя стана една от най-фотографираните британски жени от 80-те и един от най-известните секс символи на 80-те, припомнят организаторите.

Личният живот на Фокс е сред най-обсъжданите през годините. Фокс е имала връзка с Пол Стенли от група Kiss, а преди няколко години се ожени за норвежката Линда Олсен, която е мениджър на турнетата й. Двете ще останат няколко дни в София.

В интервю за „Сън“ 64-годишната певица призна, че е застраховала гърдите си, всяка за по 500 000 долара, по съвет на своя агент.