Гатьо и Цветелин не успяха да помогнат на новото си племе, а Старейшините се завръщат в Резиденцията

Амазонките загубиха трета поредна териториална битка в “Игри на волята” 5 и ще прекарат още една седмица на Дивата река. Бившите Гладиатори Пеньо Гатевски  - Гатьо и Цветелин Гешов не успяха да помогнат на племето си да се избави от тежките условия на реката. Между новите членове на Амазонките дори се появи конфликт. Цветелин посочи Гатьо и Виктория като причина за загубата на жълтото племе.

Гладиаторите завършиха втори и ще прекарат седмицата в Стопанството, заедно със своя нов съотборник. Преди началото на битката, амазонката Виктория изпрати съплеменничката си Цвети Станева при червените. Те посрещнаха дамата с отворени обятия, а викингът Даниел дори я разведе из Стопанството, където тя ще може да се наслади на топла храна и удобно легло за първи път от началото на екстремното риалити.

Най-голям повод за радост имаха Старейшините, които успяха да обърнат, а след това и да спечелят битката за територия. Това се случи благодарение на острите умове на Момчил и Виолета, които отново доказаха уменията си в нареждането на пъзели. Така най-опитното племе отново ще прекара седмица в луксозната Резиденция, но удобствата няма да предотвратят скандалите помежду им.

В следващия епизод на екстремното риалити капитаните на Старейшините, Амазонките и Гладиаторите ще се изправят в битка с огромен залог. Програмистът Момчил, плувкинята Ива и футболният съдия Крум ще трябва да защитят честта на своите съотборници и отново да разберат, че на Арената на “Игри на волята” 5 никой не е в безопасност. Зрителите ще станат свидетели и на поредния драматичен сблъсък между участниците в племето на Изгубените, които се борят да се съберат с близките си хора.