Британската звезда ще бъде хедлайнер на парти с музика от 80-те и 90-те

Хитът Touch Me (I Want Your Body)“ ще звучи на 24 ноември на грандиозното парти „Диско Дивас“, което ще отдаде почит на жените в диско музиката в столичния клуб „Ялта“. Вечерта ще звучи музика от 70-те, 80-те и 90-те години.

Хитът "Touch me" има много версии. Фокс обещава да изпълни оригинала и последния ремикс на песента, написана от Mark Shreeve, Jon Astrop и Pete Q. Harris.

"Touch me" e издадена на 10 март 1986 г., като дебютен сингъл от албума Touch Me с „Never Gonna Fall in Love Again“ и „Drop Me a Line“ от B-страната.

Песента бързо става световен хит, давайки старт на кариерата на Фокс и превръщайки я в поп икона. Сингълът достигна челната десетка в редица страни, включително №1 в Канада и Австралия. В Съединените щати той достигна своя връх на #4.

Популярността на песента помогна на дебютния албум на Саманта Фокс да постигне голям успех, постигайки платинен статус и създавайки допълнителни хитови сингли. Преди да покори света със своята музика, Саманта Фокс е известна като топлес модел в таблоидния вестник The Sun, където се появява редовно от 1983 г. до 1986 г. Тя стана една от най-фотографираните британски жени от 80-те и един от най-известните секс символи на 80-те.

Личният живот на Фокс е сред най-обсъжданите през годините. Фокс бе гадже на Пол Стенли от група KISS, а преди няколко години се ожени за норвежката Линда Олсен, която е мениджър на турнетата й. Двете ще останат няколко дни в София.