Салма Хайек сериозно се е заела със задачата да го играе сватовница на близката си приятелка Анджелина Джоли и да й намери подходящ и достоен мъж. Откакто се раздели с вече бившия си съпруг Брад Пит, с когото продължават да водят доста грозна бракоразводна битка, Анджи не е потвърждавала да има нова връзка.

Именно поради тази причина 57-годишната Хайек се хванала в ръце, за да й намери партньор. Латината обаче вдигнала доста високо летвата на потенциалните господа и решила да срещне Джоли единствено с някой от милиардерите, които познава покрай връзките на съпруга си и вече са част от обкръжението й.

"След катастрофалните връзки на Анджи с актьори, включително нейните провалени бракове с Брад Пит и Били Боб Торнтън, Салма смята, че е време приятелката й да пробва нещо ново", разказал близък до Хайек.

Снимки на Анджелина Джоли>>>

"Тя е хвърлила око на няколко подходящи бизнесмени, които биха се справили с нелеката задача да излизат с една от най-известните жени в света, затова и усилено работи по задачата да уреди Джоли със среща", допълнил още мъжът.

Причината Салма да потърси партньор от света на бизнеса била, че самата тя знаела каква е разликата между този тип мъже и актьорите, тъй като и тя има провалени връзки с колегите си Джош Лукас и Едуард Нортън.

A post shared by Fan account (@angelina_jolie4ever)

Още повече, че тя вече знае и какво е да си с партньор от бизнес средите, тъй като от години е щастливо омъжена за милиардера Франсоа Анри-Пино, с когото заедно отглеждат 16-годишната им дъщеря Валентина. Французинът е сред най-богатите мъже в света, чието състояние се оценява на 36 млрд. долара.