Двама мъже са арестувани в Благоевград след зверски бой между тях. Причината за боя е жена, която обвинила единия от тях в блудствени действия. Екшънът се разиграл в дома на 32-годишния Мартин Т.

След разговор между Мартин и другата страна в любовния триъгълник Александър Ж., възникнал скандал, при който Александър ударил с юмрук в лицето Мартин и избил предния му зъб.

Мартин пък озверял, извадил нож и го размахал към опонента си, като го ранил в ръката, с която той се бранил, разказва за екшъна "Струма.ком“.

Действието се развило в присъствието на 35-годишната благоевградчанка Радослава, която извикала полиция. Ранените мъже са отведени за преглед и освободени за домашно лечение, след което са задържани за 24 часа.

Ябълката на раздора се оказала Радослава, която се оплакала на Мартин, че Александър дошъл в дома им уж да го чака, но я нападнал и започнал да я опипва, като разкъсал дрехите й и я бутнал на пода, където опитал да се сноши с нея. Това отприщило гнева на Мартин и той нападнал Александър.

Следвайте ПИК в Телеграм и Туитър